Markedsdagen

Høj sol, skyfrit, ingen blæst. Så kan en markedsdag ikke blive bedre.

Lørdag var der som bekendt markedsdag i Hjortegården. Og vi havde gjort klar med pandekager med fyld i form af kylling og oksekød. Vi var meget spændt på, hvordan der ville blive taget i mod denne menu. Og om vi ville brænde inde med noget. Men efter 7 timer, 8 kg. kylling og 6 kg. oksekød kunne vi melde udsolgt. Vi betragter det absolut som en succes og takker alle de beboere og andre søde mennesker der lagde vejen forbi og købte en af vores pandekager.

Der skal også gå en stor tak til de frivillige fra Caféen i Hjortehuset, der gav en hånd med, at sælge div. ting.

Tak til Monica og Kenneth der kom forbi med nogen nye flasker sagt der kan bruges i Aktivitetsklubben de dage vi holder åben.

Vi glæder os til at se jer alle sammen nede i Aktivitetsklubben fremover.