Champions League Finale 2016

Så er tiden finaleendelig kommet, mange har ventet på. Mange lange dage og nætter og ikke mindst frustrationer fra vores bedre halvdel er ved at nå sin ende. Der skal findes en vinder i Champions League 2016.

 

Det skal selvfølgelig ikke gå ubemærket hen i Aktivitetsklubben. Derfor vil vi rigtig gerne, invitere til et fantastisk arrangement i godt selskab, med andre fodbold nørder. Det bliver en dag, aften i fodboldens tegn. Vi skal spise store kraftige okseburgere, snakke forbold, se optakt og alt i mens kan man deltage i en FIFA 16 turnering på Playstation 3. Der vil være 2 konsoller til denne turnering. Og kan vi nå det inden selvefinalen, så spiller vi selvfølgelig kampen på storskærm.
Selve finalen vil selvfølgelig blive vist på storskærm klokken 20:45

  • Hvornår: 28.05.2016
  • Klokken 17:30
  • FIFA 2016 turnering
  • Grill burger inkl. pommes frites
  • Salg af drikkevarer
  • Lukket arrangement
  • Tilmelding nødvendig

Prisen er 75 kr. pr. person

Man kan tilmelde sig på Mobilepay til Rasmus 53767318.
Eller kontant ved, at kontakte Rasmus 53767318.