Tak for i dag

 IMG_0396
I dag blev Hjortegårdens nye Beboercafé v/ Aktivitetsklubben åbnet med en succes af de større.

Nogen påstår, at det har både regnet, blæst og nærmest sneet. Det kan vi ikke helt forstå. For som vi har oplevet det har solen nærmest skinnet hele dagen i Hjortegården. Selv kokken stod i korte ærmer.

Det har været en helt igennem fantastisk dag. Masser af glade børn og voksne, pølser og kyllingespyd nok til at fodre en hel hær af. Popcorn til at lave et par fatboy’s + lidt ekstra. Masser af nysgerrig voksne der havde en masse spørgsmål omkring klubben og dens daglig dag. Og vi ved der er massere af børn der helt klart er vindertyper, da samtlige nederlag ikke blev håndteret lige godt.

Det har været en helt igennem fantastisk åbningsdag og vi er virkelig taknemmelige for den opmærksomhed og interesse I har vist i dag. Tak for blomster og gavekort det var helt klart noget vi ikke havde regnet med. En kæmpe tak for de mange penge der er kommet ind i donationer i kaffekassen.

Vi håber meget rigtig mange af jer har lyst til, at stikke næsen ind til en kop kaffe allerede på tirsdag fra klokken 16:00.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.