EM kval. i aktivitetsklubben.

Den alt afgørende skæbnekamp og de sidste pladser til EM.

Det er i dag slaget skal slås. Hvem bliver det hold der skal til EM i Frankring til næste sommer? Danmark tabte som bekendt den første kamp med 2-1. Og nu må man sige presset er maximalt på de danske spillere. Det er sidste chance for, at vise de slet ikke er så ringe som den samlede danske sportspresse vil gøre dem til.
Kunne du tænke dig, at dele spændingen med andre beboere i Hjortegården? Så har vi i dagens anledning gjort klar til højspænding og kloge ord i klubben. Vi har gjort projektor og lærred klar. Alt der mangler er folk der ikke vil gå glip af denne kamp og få forhåbentlig nogen hyggelige timer.

Vi åbner døren fra klokken 20:00 og lader op med god stemning og et væld af kloge ord. Der er vel en landstræner gemt i os alle sammen.
Vi glæder os til at se jer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.